Merkez Ofis

Aydınevler Mahallesi, Sanayi Caddesi, No:13 Posta Kodu: 34854 Maltepe/İstanbul

Teknik Servis

Balçık, 3273. Sokak No:28, 41400 Gebze/Kocaeli

Abone Ol.

Kampanya ve indirimlerden haberdar olmak için mail adresiniz ile bültenimizekatılabilirsiniz.

S.S.S.

Sık Sorulan Sorular

Onvec akıllı ev sistemleri nedir ve nasıl çalışır?

Onvec akıllı ev sistemleri, internet, kablosuz ağ, Wi-fi ev bluetooth teknolojilerini kullanarak ev içi cihazları ve sistemleri birbiriyle entegre eden ve uzaktan yönetmeyi sağlayan sistemlerdir. Bu cihazlar arasında akıllı ampuller, Akıllı etiket yani SmarTagler, güvenlik kameraları, elektrik prizleri, akıllı güneş gözlükleri ve daha birçok farklı ev aleti bulunabilir. Bu akıllı ev aletlerini Onvec mobil uygulaması üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Hangi cihazları akıllı ev sistemine dahil edebilirim?

Onvec akıllı ev sistemlerine birçok akıllı cihaz dahil edilebilir. Örneğin, akıllı ampuller, akıllı prizler, akıllı termostatlar, akıllı etiketler, akıllı güvenlik kameraları, akıllı led şeritler, akıllı kapı kilitleri, akıllı televizyonlar ve daha birçok akıllı ev cihazı bu sisteme entegre edilebilir. Akıllı aletiniz Tuya çipine sahipse Onvec uygulaması ve diğer Onvec akıllı ev aletleri ile kullanabilirsiniz.

Akıllı ev sistemleri güvenli mi?

Onvec akıllı ev sistemlerinin güvenliği, uygulama üzerinden size özel güçlü şifreler oluşurularak sağlanır yani kullanıcının doğru yapılandırmalar ve güçlü şifreler kullanmasına bağlıdır. Onvec akıllı ev cihazlarının çoğunluğu internete bağlı olduğu için, güvenlikle ilgili önlemler almak önemlidir. Bunun ile ilgili şüpheniz varsa uygulamaya giriş şifrenizi değiştirip şifrenizi kimseyle paylaşmayın.

Akıllı ev sistemleri için hangi iletişim protokolleri kullanılır (örn. Wi-Fi, Z-Wave, Zigbee)?

Onvec akıllı ev sistemleri, farklı cihaz türleri ve üreticileri arasında uyumluluk sağlamak için farklı iletişim protokolleri kullanır. Onvec dışında genellikle Wi-Fi, Z-Wave, Zigbee ve Bluetooth gibi protokoller yaygın olarak kullanılır.

Akıllı ev cihazlarını nasıl yönetebilirim?

Onvec akıllı ev cihazlarını genellikle Onvec akıllı telefon uygulaması, uzaktan kumandalar, sesli asistanlar (örn. Amazon Alexa, Google Assistant) veya merkezi bir kontrol paneli aracılığıyla yönetebilirsiniz. Onvec için şu anda Google Assistant ile sesli komut kullanılabiliyor.

Akıllı ev cihazları arasındaki uyumluluk nasıl sağlanır?

Onvec akıllı İOT ürünler ve farklı üreticilere ait akıllı ev cihazları arasında uyumluluk, genellikle kullanılan iletişim protokollerine bağlıdır. Onvec Tuya işbirliği ile Tuya çipine sahip bütün cihazlar ile Onvec marka akıllı ev aletlerini Onvec Mobil Uygulaması ile birbiriyle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz Aynı protokolü kullanan cihazlar birbiriyle daha kolay entegre edilebilir. Ayrıca, bazı platformlar birden fazla protokolü destekleyerek cihazlar arasındaki uyumluluğu artırabilir. Onvec uygulaması ile marka fark etmeden evinizdeki diğer akıllı cihazlarla aynı anda Onvec Mobil Uygulaması üzerinden kontrol sağlayabilirsiniz.

Akıllı ev cihazlarının enerji verimliliği nasıl değerlendirilir?

Onvec akıllı ev cihazlarının enerji verimliliği, genellikle ürünün etiketinde veya üretici tarafından sağlanan teknik özelliklerde belirtilir. Enerji verimliliği, cihazların çalışma süresi boyunca ne kadar enerji tükettiğini ve tasarruf sağlayıp sağlamadığını belirlemek için önemlidir. Bunların yanı sıra Onvec akıllı grup priz kullanarak bu verimliliği ölçebilir ve tüm bunları yaparken akım koruma özelliğinden faydalanabilirsiniz. 

Size ulaşmamız için bize kayıt bırakabilir yada satın alacağınız ürün için fiyat teklifi isteyebilirsiniz.

Diğer sorularınız için bize ulaşın